Zoeken

XBDW-9.0 krimpkous met lijm 9,0 mm

€3,75
Incl. btw

Krimpkous zwart 3:1 met lijmlaag. Binnenmaat 9,0 mm, krimpt ongeveer van diameter 9,0 naar 3,0 mm. Gelijktijdig smelt de lijm aan de binnenzijde. Temperatuurbereik -55 tot 125 graden celcius, het krimpen vindt plaats tussen een temperatuur van 70 tot 120 graden. Smeltemperatuur van de lijm is 70 tot 80 graden.
Deze krimpkous is dikwandig vergeleken met de gewone krimpkous. Daarom niet zo flexibel, na krimpen en verlijmen ontstaat een stug geheel. Ideaal voor het isoleren van (gesoldeerde)  verbindingen. De krimpkous blijft op zijn plaats en is in de meeste gevallen waterdicht. Een andere toepassing is het afwerken van de einden van gevlochten isolatiekous.
Besteld u meerdere meters dan ontvangt u dat bij deze maat als 1 lengte. Besteld u meerder verpakkingen van 10 meter dan worden die los van elkaar geleverd. Dus 2 x 10 meter besteld, u krijgt ook 2 x 10 meter, niet 1 x 20 meter.
Maten van krimpkous zijn de opgegeven maten van de fabrikant. Die worden bijna altijd opgegeven met nog getallen achter de komma wat doet vermoeden dat de maat precies klopt. Dat is echter zelden het geval. Houd rekening met een afwijking van 20%

Geen specificaties gevonden...
Geen reviews gevonden...
Geen tags gevonden...
Toevoegen »
Gebruik komma's om tags te scheiden.