Zoeken

Over ons


Rick Donkers Auto Electrics


adres: (hier bevind zich geen winkel, kom niet langs want de deur zit echt op slot)

Binnenveld 9
5462 GK Veghel NL

Emailadres:
info(apestaartje)rickdonkers.nl
KvK nr: 16067342


Sinds 1994 ben ik aanwezig op diverse (oldtimer) beurzen voor auto's, brommers, motoren etc. Ook startte ik toen met postorderverkoop via telefoon en fax maar daar ben ik toen snel mee gestopt en alleen doorgegaan op beurzen.
Na ook een eigen internetsite te hebben ingericht zonder bestelmogelijkheid ben ik in 2006 begonnen met een webshop, dat toen heel goed betaalbaar was. Tot heden is dat gegroeid naar wat het nu is, nog steeds kleinschalig maar ik kan er tegenwoordig de kost mee verdienen. De plannen voor de toekomst zijn op deze schaal doorgaan en een webshop te blijven voor de hobbyist, een groothandel gaat het zeker niet worden. Ik werk nog steeds alleen dus ben niet altijd bereikbaar.
Verkoop aan huis doe ik echt niet meer, ook niet na een afspraak. Het is vaak veel te druk en afspraken liepen te veel mis in het verleden.
In veel gevallen staat de "deadline" voor verzenden op dezelfde dag op 16.00 uur. Wilt u het snel hebben kies dan voor afhalen op een "vroeg" afhaalpunt van PostNL, daar ligt het vaak om 9.00 uur de volgende dag klaar.
Maar de beste manier manier voor een snelle levering is toch door het een dag eerder te bestellen ...
In vrijwel alle gevallen lukt het mij om alle zendingen op de beloofde dag in te leveren. PostNL werkt goed maar 1 dag vertraging kan voorkomen, zeker op drukke dagen.


Veel plezier gewenst met het zoeken in de webshop.

Rick Donkers