Zoeken

Over ons


Rick Donkers Auto Electrics


adres: (hier bevind zich geen winkel, kom niet langs want de deur zit echt op slot)

Binnenveld 9
5462 GK Veghel NL

Emailadres:
rick(apestaartje)rdae.nl
KvK nr: 16067342

Laatste update:

De laatste tijd is het druk. Extra personeel dat ben ik niet van plan. Dus het plan voor de komende tijd is om de webshop uit te schakelen als het te druk wordt, bestellen is dan niet meer mogelijk. Aan op zondag en uit als het te druk wordt (blijft dan die week ook verder uit). Op de pagina home staat AAN of UIT. Als de webshop uit staat kunt u niks in het boodschappenwagentje leggen.

Sinds 1994 ben ik aanwezig op diverse (oldtimer) beurzen voor auto's, brommers, motoren etc. Ook startte ik toen met postorderverkoop via telefoon en fax maar daar ben ik toen snel mee gestopt en alleen doorgegaan op beurzen.
Na ook een eigen internetsite te hebben ingericht zonder bestelmogelijkheid ben ik in 2006 begonnen met een webshop, dat toen heel goed betaalbaar was. Tot heden is dat gegroeid naar wat het nu is, nog steeds kleinschalig maar ik kan erĀ  de kost mee verdienen. De plannen voor de toekomst zijn op deze schaal doorgaan en een webshop te blijven voor de hobbyist, een groothandel gaat het zeker niet worden. Ik werk nog steeds alleen dus ben niet altijd bereikbaar.
Verkoop aan huis doe ik echt niet meer, ook niet na een afspraak. Het is vaak veel te druk en afspraken liepen te veel mis in het verleden.Veel plezier gewenst met het zoeken in de webshop.

Rick Donkers