Zoeken

BetaalmethodenVooruitbetalen per bank 
Maak zelf het bedrag over.
rekeningnummer: NL44 RABO 0122 6410 19
begunstigde: Rick Donkers Auto Electrics
betaalkenmerk: Ordernummer (vind u in de orderbevestiging/faktuur)
bedrag: vind u op de orderbevestiging of faktuur
voor buitenland: BIC/SWIFT: RABONL2U
De bestelling wordt pas verzonden als de betaling ontvangen is, dus als het geld op mijn rekening staat. Mijn bank is de Rabobank. Als u ook betaald vanaf een Nederlandse bankrekening gaat dit zeer snel. Vanuit buitenland duurt het langer.
Vind u achteraf dat betalen per bank toch te lang gaat duren? Log in op uw account, bij mijn bestellingen vind u de orders en kunt u een andere betaalmethode kiezen.

Met iDEAL, MisterCash, Creditcard en meer via Multisafepay 
De betaling verloopt via de website van Multisafepay. U kunt kiezen uit betalen met iDEAL, Visa of Mastercard en voor buitenlandse klanten zijn er andere mogelijkheden. U ontvangt een mailtje van multisafepay als is betaald. Op uw bank- of creditcard afschrift komt o.a. te staan: St. Multipay internet bet, rdae. rdae staat voor Rick Donkers Auto Electrics. Wordt om een of andere reden het betalen afgebroken dan ontvangt u ook een mailtje met een link om het nogmaals te proberen. Ziet u af van de bestelling of heeft u al op een andere manier betaald negeer deze mail gewoon. Multisafepay werkt zeer stabiel.  Betalen met ideal geeft geen extra kosten, de andere betaalmethodes wel, de webshop berekent de werkelijke kosten die ik af moet dragen aan de bank. Dus indien mogelijk kies niet voor die dure opties, daarvan gaat denk ik teveel naar de bonus van de bankdirecteur.

Paypal 
Let op: Paypal berekend mij per betaling 0,35 euro + 3.4% over het bedrag. Dat heb ik jarenlang voor eigen rekening genomen maar er komen steeds meer bestellingen betaald met paypal waardoor de kosten toch wel erg hoog oplopen. Dus vanaf nu wordt er bij kiezen voor Paypal 3,4% bij het totaal opgeteld. Bij een wat grotere bestelling is iDEAL of betalen per bank voor u en mij een goedkopere optie. 

Rembours 
Dat kan niet meer.