Zoeken

MBS12 hoofdstroomschakelaar 200A

€21,20
Incl. btw

Compacte 200A hoofdstroomschakelaar met uitneembare draaiknop/sleutel. Max 32V. Kortstondig 300A/5sec. De constructie van de draaischakelaar is bijzonder mooi, heeft 3 standen ON - OFF - OUT, met een mooie 'klik' overgang. In de stand OUT kan de knop afgenomen worden. Het mechanisme werkt zo goed als hetzelfde als van de meeste hoofdstroomschakelaars. De as is ongeveer 9 mm met een lang en een iets korter uitsteeksel. Ik geloof niet dat ik deze maat eerder zag dus de kans is niet groot dat iemand met foute bedoelingen met deze maat knop/sleutel op zak loopt.
Past in een rond paneelgat van 37,8 mm met twee afgeplatte kanten tegenover elkaar, daar is de maat 35,6 mm. Een rond gat maken is natuurlijk eenvoudiger maar mijn ervaring is dat schakelaars altijd los gaan zitten. Het is een draaischakelaar dus als u problemen wilt voorkomen maak dan een perfect passend gat.
Maximale paneeldikte voor inbouw is 15 mm. Inbouwdiepte 43 mm. Aan de voorzijde is de diameter 45 mm. Sleutelmaat van de moer is 46 mm. Met knop erop steekt hij 19 mm boven het inbouwpaneel uit. Aansluitbouten 8mm, niet de normale M8 schroefdraad dus verlies de moeren niet. 
De opgegeven stroom is 200A continue. Dat betekend in dit geval dat er in ingeschakelde toestand 200A doorheen mag, er mag geen stroom van 200A mee worden in en uitgeschakeld!
Een extra losse draaiknop kan ik niet leveren.

Datasheet

Geen specificaties gevonden...
Geen reviews gevonden...
Geen tags gevonden...
Toevoegen »
Gebruik komma's om tags te scheiden.