Zoeken

MBS11 hoofdstroomschakelaar 100A

€15,20
Incl. btw

Compacte 100A hoofdstroomschakelaar met uitneembare draaiknop/sleutel. Max 32V. Kortstondig 150A/5sec. De constructie van de draaischakelaar is bijzonder mooi, heeft 3 standen ON - OFF - OUT, met een mooie 'klik' overgang. In de stand OUT kan de knop afgenomen worden. Het mechanisme werkt zo goed als hetzelfde als van de meeste hoofdstroomschakelaars. De as is ongeveer 9 mm met een lang en een iets korter uitsteeksel. Ik geloof niet dat ik deze maat eerder zag dus de kans is niet groot dat iemand met foute bedoelingen met deze maat knop/sleutel op zak loopt.
Past in een rond paneelgat van 28,9 mm met twee afgeplatte kanten tegenover elkaar, daar is de maat 26,5 mm. Een rond gat maken is natuurlijk eenvoudiger maar mijn ervaring is dat schakelaars altijd los gaan zitten, zeker deze met een kunststof moer. Het is een draaischakelaar dus als u problemen wilt voorkomen maak dan een perfect passend gat.
Maximale paneeldikte voor inbouw is 9 mm. Inbouwdiepte 37 mm. Aan de voorzijde is de diameter 45 mm. Met knop erop steekt hij 19 mm boven het inbouwpaneel uit. Aansluitschroeven 6 mm. 
De opgegeven stroom is 100A continue. Dat betekend in dit geval dat er in ingeschakelde toestand 100A doorheen mag, er mag geen stroom van 100A mee worden in en uitgeschakeld!

Datasheet

 

Geen specificaties gevonden...
Geen reviews gevonden...
Geen tags gevonden...
Toevoegen »
Gebruik komma's om tags te scheiden.