Zoeken

add a circuit zekeringhouder FHA92

€4,95
Incl. btw

'add a fuse' zekeringhouder voor normale steekzekeringen. Hiermee takt in de zekeringkast een circuit af dat meteen ook weer met een zekering kan worden beveiligd. Niet de meest professionele oplossing maar vaak is het bijna onmogelijk om achter de zekeringkast de juiste draad te vinden.

Circuit and notes:
Body material: Nylon PA66 UL 94V-0;
Terminal material: brass, tin plated;
Cable: 12cm, 1.3mm² (16AWG) red wire;
Connector: PVC blue butt connector at the end of the wire;
Current rating: max. 15A for additional circuit.
 

Werkwijze:
Haal de bestaande zekering uit de zekeringkast. Die mag niet verdiept erin zitten anders past de zekeringhouder niet. Meet welke kant de voedende kant van de zekering is. Steek de zekeringhouder erin met de rode draad tegenover de voedende kant van de zekeringhouder. Plaats de originele zekering in de houder in de onderste plaats. Plaats de zekering voor het nieuwe circuit in de bovenste plaats. Sluit de rode draad aan. Maximaal 15A zekering voor aftakkende circuit. Om het kompleet te maken: vermeld de wijziging ook in het zekeringenoverzicht dat erbij hoort dan weet de volgende monteur ook wat er aan de hand is. (want ook verkeerd om terugplaatsen kan problemen geven!).

Hoeveel ruimte neemt het in? De konstructie steekt ruim 14 mm boven de andere zekeringen uit en ongeveer 21 mm naar opzij.

Geen specificaties gevonden...
Geen reviews gevonden...
Geen tags gevonden...
Toevoegen »
Gebruik komma's om tags te scheiden.