Zoeken

20930 7 polig

€4,00
Incl. btw

Er staat (indien op voorraad) nog een zelfde stekker in de webshop met bijna hetzelfde bestelnummer maar dan duurder. Het enige verschil is eigenlijk de opening onder het ontgrendelbeugeltje. Die opening is bij de duurdere versie heel groot, je kunt gemakkelijk ontgrendelen. Bij deze is die opening heel smal, te smal om het beugeltje met een duim in te drukken, je moet iets dunners hebben bijvoorbeeld een schroevendraaier.

lege behuizing zonder kontakten van 7 polige 'Bosch' stekker. Deze is van het type om eenvoudig los te halen (maar neemt dus iets meer ruimte in). Hierin passen kontakten PT28-F-06-s, PT28-F-10-s en PT28-F-25-s. Samen met bijvoorbeeld afdichtrubbertjes TYCO-SEAL-U, TYCO-SEAL-N, TYCO-SEAL-Y.
Of als afdichting niet nodig is past ook een 'gewoon' timer kontakt zoals 19301 of 19305.
Een passende afdichtrubber voor achterop is 20931 en e.v.t. past SOF6 er strak ook op.
Let op de plaats van de pasgleuven (foto 2). Soms zitten die precies andersom, vaak geen probleem maar de ontgrendeling zit dan aan de andere kant en daarvoor is ooit geen plaats.
Maat aan de voorzijde: 50x25 mm. Lengte of hoogte = 39,2 mm.

Het 'klapdeksel' om dicht te maken als alle draden erin zitten (foto 5) is al dichtgedrukt bij levering. Dat moet je dus weer open prutsen.


Geen specificaties gevonden...
Geen reviews gevonden...
Geen tags gevonden...
Toevoegen »
Gebruik komma's om tags te scheiden.