Zoeken

160951 knipperautomaat 12V 2-polig

€9,50
Incl. btw

Electronische componenten zijn uitgesloten van retour. Dat betekent dus ook geen garantie. Dit is een goed produkt maar is wel eenvoudig kapot te maken door verkeerdom aan te sluiten, uitgang kort te sluiten etc. Ik geef dus geen garantie en neem ze niet terug. Bestel dus voor eigen risiko of als u het met deze methode niet eens bent bestel dan niet.


Knipperautomaat 12V, 2 polig. Deze automaat is helemaal electronisch, maakt geen geluid. Max 8A, dat is ongeveer 100W. Ik heb hem getest met 4 x 21W en dat houd hij vol gedurende lange tijd. Opdruk behuizing is flasher voor LED. Zoals vaak is dat niet helemaal waar. Ik heb getest met een LED vervangingslampje en dan begint de automaat wel te knipperen maar blijft in de pauzes toch zwak branden. Met 1 klein gloeilampje extra aangesloten werkt het goed. Met alleen gloeilampen doet hij het ook goed. Vaste knipperfrequentie 86 x per minuut, is niet belastingafhankelijk.

2-polig, aansluiten met 6,3 mm schuifstekkers of bijvoorbeeld RELH007/3 of RELH45B. Met deze relaisvoeten blijft het toch mogelijk om de automaat er verkeerd in te steken.

+  plus 12V
L  naar de knipperlichtschakelaar

De laatste foto is van het inwendige van de knipperautomaat.
Afmetingen van een normaal minirelais, 30 x 30 mm, 30mm hoog zonder de aansluitingen.

Dit gaat over knipperautomaten in het algemeen, niet speciaal over deze automaat:
Mijn assortiment knipperautomaten is heel klein op dit moment. Het is een lastig artikel om te verkopen. Er komen over knipperautomaten heel veel vragen en ook klachten. Meestal haal ik na 2 klachten het artikel uit het assortiment. Bij knipperautomaten is er geen enkele waar geen klachten over komen. Dus eigenlijk zou ik met alles willen stoppen ...  Getest en goed bevonden op de werkbank met verschillende lampen en of LED's is niet voldoende. De meeste klachten komen over effecten met lopende motor. Ik weet in de meeste gevallen niet het antwoord op de vraag.

 

Geen specificaties gevonden...
Geen reviews gevonden...
Geen tags gevonden...
Toevoegen »
Gebruik komma's om tags te scheiden.