Zoeken

XBDW-39.0 krimpkous met lijm 39.0 mm

€12,00
Incl. btw

Krimpkous zwart 3:1 met lijmlaag. Binnenmaat 39.0 mm (diameter), krimpt ongeveer van 39.0 naar 13.0 mm. Gelijktijdig smelt de lijm aan de binnenzijde. Temperatuurbereik -55 tot 125 graden celcius, het krimpen vindt plaats tussen een temperatuur van 70 tot 120 graden. Smeltemperatuur van de lijm is 70 tot 80 graden.
Deze krimpkous is dikwandig vergeleken met de gewone krimpkous. Daarom niet zo flexibel, na krimpen en verlijmen ontstaat een stug geheel. Ideaal voor het isoleren van (gesoldeerde)  verbindingen. De krimpkous blijft op zijn plaats en is in de meeste gevallen waterdicht. Een andere toepassing is het afwerken van de einden van gevlochten isolatiekous.
Per meter, dus in de boodschappenwagen is aantal het aantal meters. Besteld u meerdere meters dan ontvangt u losse stukken van 1 meter.
Maten van krimpkous zijn de opgegeven maten van de fabrikant. Die worden bijna altijd opgegeven met nog getallen achter de komma wat doet vermoeden dat de maat precies klopt. Dat is echter zelden het geval. Houd rekening met een afwijking van 20%

Geen specificaties gevonden...
Geen reviews gevonden...
Geen tags gevonden...
Toevoegen »
Gebruik komma's om tags te scheiden.