Zoeken

Voltmeter 8-16V

€20,35
Incl. btw

Voltmeter 8-16V. Inbouwinstrument dat past in een gat van 52 mm. Voor 12V boordnet. Met ingebouwde verlichting d.m.v. een BA9s lampje 12V/2W. Aansluiten Voltmeter: d.m.v. 6,3 schuifstekkers op de aansluitingen +B en -B. (De aansluitingen van de meter staan niet in verbinding met de metalen behuizing). Lampje + 12V boven op het lampje d.m.v. schroefverbinding, de min op de massabout midden onder (4mm). Als de meter in een metalen dashboard komt dat aan massa ligt ga er dan niet vanuit dat de meter via het dashboard aan massa ligt ...
Montage in een paneel met behulp van de bijgeleverde beugel. De maximale paneeldikte is niet groot maar door de beugel iets korter te maken is dat eenvoudig op te lossen. Inbouwdiepte 63 mm (zonder schuifstekkers erop).
De nauwkeurigheid van zulke meters is niet zo groot, het geeft een beetje een indicatie van de accuspanning en als je de motor start gaat de spanning oplopen door de draaiende dynamo.
Stroomverbruik bij het exemplaar dat ik heb geneten ongeveer 25mA. Dus monteer het in ieder geval na de kontaktschakelaar anders loopt de accu leeg.

Geen specificaties gevonden...
Geen reviews gevonden...
Geen tags gevonden...
Toevoegen »
Gebruik komma's om tags te scheiden.