Zoeken

SD110 kontaktdoos 3 polig

€8,25
Incl. btw
Inbouw kontaktdoos 3 polig. De passende stekker is SD111. Stroom door de twee dikste polen is 25A maximaal bij gebruik van 2,5mm2 draad of dikker. Voor de ene dunnere is de maximaal opgegeven stroom 16A bij gebruik van minimaal 1,5 mm2. Van belang is natuurlijk altijd een schuifstekker die perfect gemonteerd is (zo min mogelijk overgangsweerstand en dus zo min mogelijk warmteontwikkeling). Aansluiten: de twee 25A kontakten zijn beide aan te sluiten met twee maal een 6,3 mm schuifstekker. Op het 16A kontakt past een 4,8x0,8 schuifstekker. 
De kontakten zijn genummerd met 15-30 (plus), 31 (min) en het dunnere kontakt met 82. In de passende stekker SD111 vind u dezelfde nummers.
Deze stekkerdoos is van goede kwaliteit. Klapdeksel met veer en rubber afdichting. Inbouwgat moet een diameter van 26 mm hebben. Montagegaten in de flens zijn 5 mm. Afstand tussen de montagegaten is 46 mm hoh. Afmetingen van de flens: 61 x 41 mm. Met de klapdeksel meegemeten is de hoogte 53 mm. Steekt bij gesloten deksel ongeveer 23 mm boven het inbouwpaneel uit. Afdichtrubber aan de achterzijde, het kabeldoorvoergat dicht af bij een kabel vanaf 6 mm diameter. Voor grote stromen: het is altijd beter om twee draden te gebruiken (per pool) met elk hun eigen schuistekker dan 1 dikkere draad met 1 schuifstekker.
Geen specificaties gevonden...
Geen reviews gevonden...
Geen tags gevonden...
Toevoegen »
Gebruik komma's om tags te scheiden.