Zoeken

RSF25 gevlochten krimpslang

€4,70
Incl. btw

Flexibele zwarte gevlochten isolatiekous die door middel van warmte is te krimpen. Binnendiameter ongeveer 25 mm, krimpt na verwarmen naar ongeveer 12 mm. Dit zijn opgaves van de fabrikant maar let op want dat kan wel afwijken. Krimptemperatuur > 110 graden celcius. Maximale werktemperatuur 125 graden celsius. Ik raad aan om te krimpen met een heteluchtfohn en niet met open vuur. Het stof van de kous is wel brandvertragend behandeld. Door de stof zit een polyolefin draad geweven die voor het krimpen zorgd. De mechanische eigenschappen zijn zeer goed dus uitermate geschikt voor het beschermen van draadbomen, slangen etc. Een andere eigenschap is het geluidsdempende effect, geeft weinig geluid als het ergens tegenaan schuurt of trilt.
De maat is opgegeven als binnendiameter. De kous wordt plat geleverd, bestaat uit twee aan elkaar geweven delen.  Plat is de kous uitwendig ongeveer 45 mm breed. 
De uiteinden kunnen voor het oog afgewerkt worden om rafelen tegen te gaan maar echt nodig is dit niet. Materiaal is vrij van halogenen. 
Werktemperatuur -40 - 125 graden celcius. 

Kies hierboven voor leveren per meter (aan 1 stuk) of een verpakking van 10 meter. Let op, besteld u 10 meter dan is de kans groot dat dat niet aan 1 stuk is. Bij de productie is het waarschijnlijk moeilijk om dit materaal zonder onderbrekingen te maken, een haspel van 100 meter is nooit aan 1 stuk, er zitten gemiddeld 3 onderbrekingen in die 100 meter.

Geen specificaties gevonden...
Geen reviews gevonden...
Geen tags gevonden...
Toevoegen »
Gebruik komma's om tags te scheiden.