Zoeken

Relais wissel + diode ISO 280 footprint 12V

€3,00
Incl. btw

Let op, dit relais heeft een 'ISO 280' footprint. Die is afwijkend van de andere relais in deze rubriek. Ik heb GEEN passende relaisvoet of kast voor dit relais.

Microrelais 12V 35/20A. Met diode parallel aan de spoel. Vijf aansluitingen met de maat 2,8 x 0,8 mm. Afmetingen lxbxh = 22,3 x 14,75 x 36,0 mm. De hoofte is met aansluitingen. Zonder de aansluitingen is de hoogte 25,0 mm. De maat is dus zo goed als gelijk aan de 'gewone' microrelais. Ik zou niet weten of er merken zijn die deze relais gebruiken. Een universele relaisvoet hiervoor kon ik niet vinden.

Voor wie niet zoveel van elektro weet en niet zeker is of dit  relais is te gebruiken, de kans is groot. Het is een wissel relais maar door pen 87a niet te gebruiken is het een relais met maakkontakt. Afknippen kan ook nog ... . Parallel aan de spoel zit een diode. Moet dit relais een relais vervangen zonder diode, dat gaat. Maar let er wel op dat de polariteit van de spanning op aansluitingen 85 en 86 klopt. Plus aan 86. Bij andere relais uit mijn webshop met diode is het altijd plus aan 86 maar ik ben niet zeker of dat bij dit type relais ook altijd zo is. Zie foto 6 voor de layout van de aansluitingen. Het is 'bottom view', dus zoals je onder tegen het relais aankijkt.

Merk Song Chuan, type 301-1C-C-D1.Geen specificaties gevonden...
Geen reviews gevonden...
Geen tags gevonden...
Toevoegen »
Gebruik komma's om tags te scheiden.