Zoeken

MBS2 Hoofdstroomschakelaar met extra kontakten

€26,50
Incl. btw
Hoofdstroomschakelaar met extra kontakten. Bedoeld om auto met draaiende motor met de hoofdstroomschakelaar uit te schakelen. Gegevens: 12-24V, 150A continue, 1200 A gedurende 5 sec, IP rating 65.
Twee extra kontakten achterop, een ervan is een maakkontakt, het ander een verbreekkontakt. Met maakkontakt bedoel ik in dit geval het kontakt dat gelijk met het hoofdstroomkontakt wordt gesloten. Het maakkontakt is het kontakt dat in serie met de kontaktsleutel moet komen, schakelt de motor uit bij afschakelen met de hoofdstroomschakelaar. Het verbreekkontakt legt via de weerstand de plus (na de hoofdstroomschakelaar dus niet aan de kant van de accu !) aan massa en moet piekspanningen voorkomen omdat de dynamo op dat moment nog aan het laden is. Daarvoor wordt ook een weerstand meegeleverd. (ik geef geen garantie dat dit klopt!).
Geleverd met afdichtdop voor als de sleutel er niet op staat. Maten: te maken paneelgat 22 mm, twee montagegaten 6 mm, hartafstand 37 mm. Grootste diameter is 66 mm. Aansluitbouten 10 mm. Schuifstekkers 6,3 mm. Inbouwdiepte 77 mm (maar dan zonder stekkers onderop!). Geleverd met 1 sleutel. Een reservesleutel is te bestellen: bestelnr. MBS1EKEY.
Geen specificaties gevonden...
Geen reviews gevonden...
Geen tags gevonden...
Toevoegen »
Gebruik komma's om tags te scheiden.