Zoeken

Knipperautomaat 12V 3-polig rond

€8,75
Incl. btw

Electronische componenten zijn uitgesloten van retour. Dat betekent dus ook geen garantie. Dit is een goed produkt maar is wel eenvoudig kapot te maken door verkeerdom aan te sluiten, uitgang kort te sluiten etc. Ik geef dus geen garantie en neem ze niet terug. Bestel dus voor eigen risiko of als u het met deze methode niet eens bent bestel dan niet.


Electronische knipperautomaat 12V, max 138W. Dit is een 'klassieke' knipperautomaat waarop minstens 2 x 21W aangesloten moet zijn voor een normale knipperfrequentie. Gaat 1 van die 21W lampen kapot dan gaat de automaat sneller knipperen. De knipperfrequentie is bij 2 x 21W belasting ongeveer 82 keer per minuut. Aansluitingen: X is de plus ingang 12V, L gaat naar de knipperlichtschakelaar en P kan gebruikt worden voor een controlelampje (de andere aansluiting van het controlelampje komt dan aan massa te liggen). Ik heb het niet getest maar verkeerd aansluiten gaat niet goed verwacht ik. Automaat maakt geen geluid. De aansluitingen zijn met 6,3 mm schuifstekkers met de gebruikelijke afstand van elkaar dus een relaisvoet daar past hij ook in. Diameter 35 mm, hoogte met aansluitstekkers is 45 mm. 
Voor LED's is deze automaat dus niet bruikbaar.

Dit gaat over knipperautomaten in het algemeen, niet speciaal over deze automaat:
Mijn assortiment knipperautomaten is heel klein op dit moment. Het is een lastig artikel om te verkopen. Er komen over knipperautomaten heel veel vragen en ook klachten. Meestal haal ik na 2 klachten het artikel uit het assortiment. Bij knipperautomaten is er geen enkele waar geen klachten over komen. Dus eigenlijk zou ik met alles willen stoppen ...  Getest en goed bevonden op de werkbank met verschillende lampen en of LED's is niet voldoende. De meeste klachten komen over effecten met lopende motor. Ik weet in de meeste gevallen niet het antwoord op de vraag.

Geen specificaties gevonden...
Geen reviews gevonden...
Geen tags gevonden...
Toevoegen »
Gebruik komma's om tags te scheiden.