Zoeken

Frame voor 6 relaisvoeten RELH18

€4,35
Incl. btw

Heel erg stevig kunststof frame voor 6 relaisvoeten RELH18. Afmetingen 123 x 56 x 24 mm. Montagegaten 7 mm, hartafstand 207 mm. Je drukt de relaisvoeten er eenvoudig van onderaf in en ook weer net zo vlug eruit door de lipjes opzij te drukken zonder gereedschap. De relaisvoeten gaan naar onderen dus bedrading eraan is geen probleem voor het verwijderen.
Foto 1-4 zijn foto's en detailfoto's van het frame. (wat wordt geleverd)
De rest van de foto's laat frame toegepast zien, die relaisvoeten en relais worden NIET meegeleverd.
Foto 5 en 6, de relaisvoeten die erin passen.
Foto 7-10 is met relaisvoeten erin en met relais.

Dit is het enige frame dat ik kan leveren voor RELH18. Het frame is redelijk eenvoudig korter te maken door er een stuk af te zagen en er een nieuw bevestigingsgat in te boren. Het mooiste is om er dan een 2 of 4 voudig frame van te maken, de 'spijlen' aan de gezaagde kant zijn dan dik. Doe je dit netjes dan is nauwelijks te zien dat het een aangepast frame is. Twee 2-voudige frames zijn op deze manier te maken van 1 zeszoudig frame.

Ik verwacht dat bijna alle relais die ook op de voet RELH18 passen naast elkaar op dit frame gaan passen. De hartafstand van de voeten is ongeveer 30 mm dus relais met een huis van 30 mm breed zal nog net passen. De meeste zijn kleiner en zover ik weet passen alle relais (die passen op RELH18) ook langs elkaar op dit frame ...

Aan de voor of achterzijde zijn extra componenten te koppelen.
RELH-RB12 voor maxirelais is te vinden in de webshop (zolang hij op voorraad is).

Geen specificaties gevonden...
Geen reviews gevonden...
Geen tags gevonden...
Toevoegen »
Gebruik komma's om tags te scheiden.