Zoeken

FHA-5006 zekeringkast 6 voudig

€26,10
Incl. btw

Zekeringkast voor 6 steekzekeringen met schroefaansluiting voor de draden. Voor 'gewone' steekzekeringen, zover ik weet worden dat ATO zekeringen genoemd. In mijn webshop zijn dat de bestelnummers RF..L, ze zijn er van 1 to 40 ampere. Wat de maximale stroom door deze kast is weet ik niet, geen gegevens bekend. Maar hoger als 20A continue zou ik niet gaan (in geen enkele zekeringkast voor deze zekeringen). Grotere zekeringen zijn geen probleem maar dan voor kortdurende belasting.
Hele gemakkelijke afneembare deksel. Er is een stikkervel meegeleverd, die stikkertjes passen precies in de rechthoekige vlakjes op de deksel. De namen op het stikkervel zijn denk ik wel allemaal van toepassing op boten en campers.
De aansluitschroeven zijn 4 mm (M4 metrische draad). Aansluiten met 4 mm vorkjes of oogjes. 3,7 mm vorjes passen ook nog. Niet geschikt voor aansluiten van kale draad of draad met adereindhuls. Plaatje voor schuifstekker 30-303 past ook. Elke zekering is apart aan te sluiten, intern is niks doorverbonden.
Afmetingen, 130 mm lang, 54 mm breed en 38 mm hoog. Voor montage heeft de kast twee 5 mm gaten. De bodem is gesloten aan de onderkant.

Geleverd zonder zekeringen.

Geen specificaties gevonden...
Geen reviews gevonden...
Geen tags gevonden...
Toevoegen »
Gebruik komma's om tags te scheiden.