Zoeken

DTM-12P-set 12 polige stekkerset

€17,80
Incl. btw

Deutsch stekkerset 12 polig. Voor draad 0,35 - 1,5 mm2 draad. Waterdicht. Geschikt voor maximaal 7,5 A / 250V. De montage is redelijk eenvoudig. De kontakten kunnen aan de draden gekrompen worden met een gangbare tang voor ongeisoleerde kabelschoenen. Solderen mag natuurlijk absoluut niet van de fabrikant maar mijn idee is dat dit goed werkt. Zorg er in ieder geval voor dat er geen 'uitsteeksels' zijn die de afsluitrubber kunnen beschadigen.
Werkvolgorde: krimp alle kontakten aan de draden. Steek ze 1 voor 1 in het stekkerhuis, druk ze door het zachte afdichtrubber heen tot ze vergrendelen. Op de foto's is te zien welke kontakten in welk stekkerhuis gaan. De kontakten komen niet mooi recht te zitten maar dat is geen probleem. Door het inschuiven van de wig komen ze recht. Stuur de kontakten een beetje door de draden te bewegen vanaf achter. Voor de andere stekkerhelft hetzelfde.
De stekkers gaan niet zwaar in elkaar en zijn ook gemakkelijk weer los te halen, ook op moeilijk te bereiken plaatsen, vergrendeling aan 2 kanten indrukken.

Set bestaat uit:

stekkerhuis voor female DTM06-12SA
stekkerhuis voor male DTM04-12PA
oranje wig WM12S
oranje wig WM12P
13 kontakten female AT62-20-0122 (nummer in de webshop is ATM-F-1.5)
13 kontakten male AT60-20-0122 (nummer in de webshop is ATM-M-1.5)

Kontakten eruit halen gaat zonder speciaal gereedschap. Trek met een punttang de oranje wig eruit, ontgrendel het kontakt door de grijze vergrendeling opzij te drukken met een kleine schroevendraaier en trek aan de draad.

Behalve de kontakten heb ik geen losse onderdelen van deze stekkerset.
Afmetingen (ongeveer) met de stekkers in elkaar dan is de lengte 55 mm, 40,3 mm hoog en 20,3 mm dik.

Geen specificaties gevonden...
Geen reviews gevonden...
Geen tags gevonden...
Toevoegen »
Gebruik komma's om tags te scheiden.