Zoeken

DN23 tweedelige slang

€55,00
Incl. btw


Uitlopende voorraad.

Nog 1 stuk van 30 meter. Alleen in geheel te koop. Bestel aantal 1 = 30 meter.


23 mm binnendiameter. De Co-flex flexibele buis van Fränkische beschermt draden en kabels tegen beschadigingen. De twee helften van de buis zijn van thermoplastische kunststoffen en open en sluiten als een ritssluiting. Dit is mogelijk gemaakt door goed passende profielen die ervoor zorgen dat de twee helften kunnen samenvoegen en scheiden. In gesloten toestand is de slang perfekt rond.  Slang is flexibel maar door de dubbele constructie wel een heel stuk stijver dan de SCT slangen uit de webshop.

Het buisconcept beschermt kabels en draden, zelfs daar waar stekkers en uitrusting al zijn geïnstalleerd. Co-flex is ook geschikt voor veel applicaties om kabels te bundelen, binden, managen, organiseren en beschermen.

Binnendiameter ongeveer 23 mm, buitendiameter ongeveer 31 mm. Materiaal PP. Brandschutz. Toepasbaar van -135 t/m 145 graden celsius.
Frankische Rohrwerke Koningsberg levert meer verschillende diameters maar andere dan hier in de webshop kan ik niet leveren.

Co-Flex PP

Der Länge nach aufklappbares und wieder verschliessbares flexibles Wellrohr aus Polypropylen, schwarz, hoher Temperaturbereich.

Verwendung:
Für den nachträglichen Schutz von Leitungen im Maschinen- und Anlagenbau, sowie auch im Büro und im privaten Bereich.

Chemische Eigenschaften:
Beständig gegen:
Säuren, Laugen, anorganische Salze, Kraftstoffe, Mineralöle, Fette sowie gegen die meisten gebräuchlichen Lösungsmittel.
Bedingt beständig gegen: Äther
Unbeständig gegen:
halogenierte, oxidierende und aromatische Verbindungen.

Besonderheiten:
Dieser teilbare Wellschlauch ist ohne Aufwand um eine bereits installierte Leitung zu montieren.

Physikalische Werte:
Material: Polypropylen
Entflammbarkeit: UL94:V2,
FMVSS 302:selbstverlöschend

Geen specificaties gevonden...
Geen reviews gevonden...
Geen tags gevonden...
Toevoegen »
Gebruik komma's om tags te scheiden.