Zoeken

Automaat zekering assortiment

€24,00
Incl. btw

Automatische thermische steekzekering set van 5 stuks in doos, 7.5A, 10A, 15A, 20A en 25A van ETA. Voor gegevens hierover zie datablad ETA. Met set en Reset knop.
 

Datablad ETA

Let op. Een thermische zekering reageert niet hetzelfde als een normale steekzekering, bij langdurige overbelasting zal dat redelijk hetzelfde zijn maar bij een kortsluiting is dat veel trager. Dus vervang nooit domweg gewone steekzekeringen voor deze automatische versie, vaak is een veel kleinere beter. Gelooft u dit niet, maak dan om te testen een kortsluiting op de meest ongunstige plaats (zover mogelijk weg van de zekering) en kontroleer of de zekering uitschakeld voordat er witte rook opstijgt uit de bedrading. De grafiek van het datablad laat dit zien.
 
Deze componenten zijn uitgesloten van retour. Dat betekend dus ook geen garantie. Dit is een goed produkt. Maar alles is kapot te maken. Ik geef dus geen garantie en neem ze niet terug. Bestel dus voor eigen risiko of als u het met deze methode niet eens bent bestel dan niet.

 

Geen specificaties gevonden...
Geen reviews gevonden...
Geen tags gevonden...
Toevoegen »
Gebruik komma's om tags te scheiden.