Zoeken

732N5V02 isolator 2-delig rood

€5,20
Incl. btw

Accupoolklem isolator rood, 2 delig. Zacht isolatiemateriaal.
Voordat u besteld lees onderstaand en probeer zelf te bepalen of het in uw geval gaat passen (en mail mij niet hierover).
Een veel gestelde vraag is: 'Vertel mij nu eens precies welke isolator ik nodig heb voor mijn accuklem'.
Helaas heb ik daar meestal geen antwoord op. Ook niet bij deze isolator.
Foto 3 t/m 6 laten een accuklem met bout zien (B124P-12) en een accuklem met vleugelmoer (B162P-T). Deze klemmen passen goed in deze isolator. Die is van zacht materiaal en geeft wat mee. Door gebruik te maken van een extra moer zodat de kabel wat hoger vastgeschroefd kan worden is deze isolator bruikbaar voor deze accuklem. Denk eraan dat met gemonteerde kabel het lastig zal zijn de kap netjes erop te krijgen.
Kabel doorvoergat in de isolator is 15 mm. Hier kan in bijna alle gevallen de kabel met al gemonteerde kabelschoen doorheen. Let erop dat dit een groot ding is. Hoogte 58 mm. De afdekkap kan wel helemaal rond om de beste montagepositie te vinden. De kap is hoog.
De breedte voor de klem erin is 33 mm, De lengte totaal voor de accuklem is 60 mm (een zijde is dus rond). Gat voor de bout van de accuklem is 23 mm. De dikte van die rand om dat gat is 7 mm. De beschikbare hoogte onder de dop is ongeveer 30 mm. Binnendiameter van de dop is 36 mm.
Het enige verschil met accupoolklem 731N5V02 is de grootte van het gat waar de bout van de accuklem doorheen gaat.

Geleverd alleen de isolator. Beide delen. Geen accuklem.

Geen specificaties gevonden...
Geen reviews gevonden...
Geen tags gevonden...
Toevoegen »
Gebruik komma's om tags te scheiden.