Zoeken

FHA80 8-voudig

€10,70
Incl. btw

zekeringkast voor 8 steekzekeringen van zwart plastic en transparante deksel. Aansluiting aan onderzijde met 6.3 mm schuifstekkers. Geschikt voor montage op een gat in plaatwerk of op een beugel. Afmetingen incl. montageoren is 116*32*43 mm. Alle zekeringen zijn afzonderlijk aan te sluiten.
Bij montage op een gat moet dat ongeveer 89 x 27 mm zijn. Lengte x breedte zonder de montageoren is ongeveer 97 x 32 mm. Bij montage onder een paneelgat steekt de kast ongeveer 33mm boven het paneel uit, de ruimte eronder moet minimaal 25mm zijn voor de aansluitingen. M5 schroefdraad in de montageoren.

Wat ook mogelijk is. De zekeringkontakten kunnen eruit. Daarvoor is geen speciaal gereedschap nodig, een kleine schroevendraaier is bruikbaar. Dan zijn kontakten 3-7900 en 3-7901 te gebruiken (niet meegeleverd). Dan zijn vaste krimpverbindingen mogelijk aan het zekeringkontakt voor hogere betrouwbaarheid. Door de tussenschotjes eruit te knippen moet het ook mogelijk zijn om kontakten 3-7900R (aan strip, niet meegeleverd) met wat buigwerk  te gebruiken om langs elkaar liggende zekeringkontakten door te verbinden voor 1 gemeenschappelijke aansluiting. De strip steekt dan wel uit buiten de zekeringkast.

Geen specificaties gevonden...
Geen reviews gevonden...
Geen tags gevonden...
Toevoegen »
Gebruik komma's om tags te scheiden.