Zoeken

160949 LED knipperautomaat 12V

€7,50
Incl. btw

Electronische componenten zijn uitgesloten van retour. Dat betekent dus ook geen garantie. Dit is een goed produkt maar is wel eenvoudig kapot te maken door verkeerdom aan te sluiten, uitgang kort te sluiten etc. Ik geef dus geen garantie en neem ze niet terug. Bestel dus voor eigen risiko of als u het met deze methode niet eens bent bestel dan niet.


3-polige knipperautomaat 12V. Geschikt voor LED en gloeilampen. De opdruk is 0,02 - 20A. Veel knipperautomaten in de handel die geschikt zijn voor LED's doen het in de praktijk toch niet zo goed met een belasting met alleen LED's. Ik heb deze getest met alleen 1 kale LED met een serieweerstand van 1k en dan werkt hij al. De knipperfrequentie is dan ongeveer 84 x per minuut en dat veranderd bij hogere belasting niet meer. Belasten met gewone gloeilampen gaat ook, 20A bij 12V is 240W, de automaat heeft intern een relais dus ik denk dat dat geen probleem is.

3-polig, aansluiten met 6,3 mm schuifstekkers of bijvoorbeeld RELH007/3 of RELH45B.

+  plus 12V
-  min 12V
L  naar de knipperlichtschakelaar

Deze knipperautomaat heb ik getest (op de werkbank), hij doet het goed. De praktijk moet altijd bewijzen of dat ook waar is. Omdat hij zo gevoelig is zal hij misschien niet in alle situaties goed werken. Ik kan me voorstellen dat met wat vocht in de knipperlichtschakelaar de automaat kan gaan klikken ook als de schakelaar niet aanstaat.
De laatste 2 foto's zijn van het inwendige van de knipperautomaat.

Geen specificaties gevonden...
Geen reviews gevonden...
Geen tags gevonden...
Toevoegen »
Gebruik komma's om tags te scheiden.