Zoeken

160651 knipperautomaat 6V

€15,25
Incl. btw

Electronische componenten zijn uitgesloten van retour. Dat betekent dus ook geen garantie. Dit is een goed produkt maar is wel eenvoudig kapot te maken door verkeerdom aan te sluiten, uitgang kort te sluiten etc. Ik geef dus geen garantie en neem ze niet terug. Bestel dus voor eigen risiko of als u het met deze methode niet eens bent bestel dan niet.

LET OP DEZE AUTOMAAT IS 6V


Electronische knipperautomaat 3 polig. Aansluiting voor +6V, massa en de draad naar de richtingaanwijzerschakelaar. 6V / 2/4 x 21W. Knipperfrequentie bij het geteste exemplaar is ongeveer 90 keer per minuut, onafhankelijk van de belasting. (dat is redelijk snel). Al vanaf ongeveer 4W werkt de knipperautomaat. Niet getest belasting met alleen LED's maar net als bij de meeste 12V knipperautomaten zal dit waarschijnlijk niet werken, er is altijd een deelbelasting met gloeilampjes nodig.  Deze automaat maakt een klikgeluid.

49 = +6V
31 = massa
49a = naar knipperlichten via richtingaanwijzerschakelaar

Met montagebeugeltje. Automaat is van het minirelais formaat, 30 x 30 mm, hoogte 30 mm (zonder de aansluitingen meegeteld). Een passende aansluitvoet is RELH007/3, RELH45B etc.
Dit relais is alleen bruikbaar bij voertuigen met min aan massa. 

Geen specificaties gevonden...
Geen reviews gevonden...
Geen tags gevonden...
Toevoegen »
Gebruik komma's om tags te scheiden.