Zoeken

USB-100 USB-laadaansluiting

€3,00
Incl. btw

Kastje met USB laadaansluiting 5V/2A. Dus ook wat zwaardere apparaten kunt u hierop aansluiten. Ingangsspanning 12V (13,8V). Voor 12V zitten er ongeveer 20 cm lange draden aan. Afmetingen kastje 62 x 42 x 27 mm. De montageoren met een gat van 3 mm zijn niet meegemeten. Behalve een USB aansluiting zit er nog een andere aansluiting op voor 5V. Hierop past de stekker ML-2165 (de helft van de stekkerset ML2) (niet meegeleverd). Eigenlijk is dit niet de juiste stekker maar het past wel.
Stroomverbruik in rust is 5mA. Dat is niet veel maar toch het advies om die in een auto niet continue aan te laten, anders loopt de accu toch te snel leeg als de auto te lange tijd stilstaat. Steekzekering 3A in het kastje.
De prijs is laag maar dat zegt niks over de kwaliteit.

Dit is een 'domme' lader, die zet op de voedingslijnen van de USB 5V. Er zijn echter apparaten die niet alleen 5V verwachten op de voedingsaansluitingen maar ook nog 'wat' op de datalijnen. (Apple). Daaraan herkent het apparaat dat de juiste lader is aangesloten. In dat geval werkt het met deze USB voedingsbron dus niet.

Ik heb er te veel, bij interesse in een grote partij kan de prijs omlaag.

Geen specificaties gevonden...
Geen reviews gevonden...
Geen tags gevonden...
Toevoegen »
Gebruik komma's om tags te scheiden.