Zoeken

7103 3 polig flasher

€12,05
Incl. btw

Electronische componenten zijn uitgesloten van retour. Dat betekent dus ook geen garantie. Dit is een goed produkt maar is wel eenvoudig kapot te maken door verkeerdom aan te sluiten, uitgang kort te sluiten etc. Ik geef dus geen garantie en neem ze niet terug. Bestel dus voor eigen risiko of als u het met deze methode niet eens bent bestel dan niet.


Elektronische knipperautomaat, knipperfrequentie onafhankelijk van belasting. 12V, Max 30W. De opdruk is 'LED flasher' maar dat klopt niet helemaal, met enkel LED's aangesloten werkt hij niet goed. Maar toch is het een goed bruikbaar automaatje, al bij een kleine belasting gaat hij knipperen en de knipperfrequentie is dan meteen op normale snelheid. 
Met een klein hulpmiddel is hij toch bruikbaar te maken voor LED's. Door een kleine ohmse belasting parallel aan de LED's te zetten werkt het. Dat kan een klein gloeilampje zijn of een weerstandje zoals ik verderop in de webshop aanbied.
 Met Montagebeugeltje. Deze automaat tikt niet!

Aansluiten:
1 (+) (49) = + 12V
2 (L) (49a) = uitgang naar knipperlicht (schakelaar) max 30W.
5 (P) = naar controlelampje op dasboard (de andere kant van dit lampje moet aan massa)

Aansluiten met 3 gewone 6.3mm schuifstekkers, of een relaisvoet bijvoorbeeld RELH007/3, RELH007B, RELH45B en gelijkwaardig. Afmetingen: 28 x 28 x 40mm (zonder aansluitingen meegemeten). Voor een relaiskast zoals RELH665 is deze automaat te hoog.

Eventueel ook gebruiken: http://www.rdae.nl/weerstand-68-ohm-11w.html 

Geen specificaties gevonden...
Geen reviews gevonden...
Geen tags gevonden...
Toevoegen »
Gebruik komma's om tags te scheiden.