Zoeken

WST9 striptang

€24,00
Incl. btw

Striptang voor draad tot ongeveer 6 mm2 (maximale diameter ongeveer 5mm incl. isolatie), zonder in te stellen. Stript ook de buitenmantel van een plat tweelingsnoer zoals aan veel kleine 230V apparaten.  Stript ook ergens midden in de draad om bijvoorbeeld een aftakking eraan te solderen.
Instelbare 'eindstop' voor striplengte. Maar langer strippen gaat toch door de draad erboven te houden. Hoe lang dit einstopje gaat werken weet ik niet ...
Verder is er de mogelijkheid om draad te knippen en kabelschoenen te krimpen maar dit kan je het beste vergeten. Met het handschroefje kun je de kracht instellen voor het moment van openen van de tang. Je steld daardoor de kracht in waarmee de tang de isolatie vasthoud.
De tang is weer iets duurder geworden maar ik denk dat het nog steeds een goede tang is voor zijn geld. Er is veel op de markt dat echt rotzooi is te noemen en ook veel goede tangen maar die zitten allemaal boven 100 euro.

De tang die ik eerder had met bestelnummer WST9 is lang niet leverbaar geweest maar is nu terug. Hij is veel duurder geworden helaas. Werking is hetzelfde. Welke het langst mee gaat? Ik weet het nog niet.

Geen specificaties gevonden...
Geen reviews gevonden...
Geen tags gevonden...
Toevoegen »
Gebruik komma's om tags te scheiden.