Zoeken

steekzekering automaat 10A

€9,00
Incl. btw

Automatische thermische steekzekering 10A. Indicator rood. Zekering is 29 mm hoger dan gewone zekering en ook het brede deel begint wat eerder dus past niet in alle situaties. Als zekering is uitgeschakeld komt staafje naar buiten. Is eenvoudig te resetten na enige tijd door terug te drukken. Ook handmatig uit te schakelen door op rode indicator te drukken.

Let op. Een thermische zekering reageert niet hetzelfde als een normale steekzekering, bij langdurige overbelasting zal dat redelijk hetzelfde zijn maar bij een kortsluiting is dat veel trager. Dus vervang nooit domweg gewone steekzekeringen voor deze automatische versie. Gelooft u dit niet, maak dan om te testen een kortsluiting op de meest ongunstige plaats (zover mogelijk weg van de zekering) en kontroleer of de zekering uitschakeld voordat er witte rook opstijgt uit de bedrading. Meer info vind u op het volgende datablad. Het betreft type 1170-...

Link: E-T-A datablad

Deze componenten zijn uitgesloten van retour. Dat betekend dus ook geen garantie. Dit is een goed produkt. Maar alles is kapot te maken. Ik geef dus geen garantie en neem ze niet terug. Bestel dus voor eigen risiko of als u het met deze methode niet eens bent bestel dan niet.

Geen specificaties gevonden...
Geen reviews gevonden...
Geen tags gevonden...
Toevoegen »
Gebruik komma's om tags te scheiden.