Zoeken

Zekering Automaat 3A 5700-3A

€19,80
Incl. btw

ETA zekeringautomaat 2-5700-IG2-P10-DD-3A. Deze zekeringautomaat is na overbelasting (de knop komt naar buiten en de witte ring is zichtbaar) weer met de hand te resetten, maar is ook weer met de hand uit te schakelen door nogmaals te drukken. Is dus ook als schakelaar bruikbaar. Schakelaar uit: de knop komt verder naar buiten en de witte rand is te zien, schakelaar aan: de knop is zwart en is korter. Aansluiten d.m.v. twee 6.3mm schuifstekkers. Een afdekhoes is leverbaar (optie).
Inbouwgat 12mm. Max paneeldikte 4mm of met achterste moer eraf eventueel ook 7mm. Inbouwdiepte zonder kontakten aangesloten is ongeveer 65mm. Afmetingen van zekeringhuis: 29 x 14mm. Steekt in uitgeschakelde toestand 15mm voor het paneel uit.

Datasheet   (deze automaat is het type 2-5700-IG2-P10-DD)
 

Wel een paar tips.
Kies de stroom van de automaat niet hoger dan nodig maar rond de maximale stroom die in het circuit gaat lopen naar boven af naar de eerstvolgende te krijgen automaatwaarde. Weet u de stroom niet bereken of meet die dan. Ga in geen geval uit van waarden van gewone smeltzekeringen die eerder het circuit beveiligden, die zijn namelijk veel sneller. Als voorbeeld: bij een stroom van 1,5 x de automaatwaarde is de uitschakeltijd ongeveer 40-50 sec. Uw bedrading moet hierop dan wel berekend zijn.
 

Deze zekeringautomaten zijn uitgesloten van retour. Dat betekend dus ook geen garantie. Dit is een goed produkt. Maar alles is kapot te maken. Ik geef dus geen garantie en neem ze niet terug. Bestel dus voor eigen risiko of als u het met deze methode niet eens bent bestel dan niet.

Geen specificaties gevonden...
Geen reviews gevonden...
Geen tags gevonden...
Toevoegen »
Gebruik komma's om tags te scheiden.