Zoeken

B112-MBS verbreek-klem min

€8,90
Incl. btw

Accu onderbreker, kan eenvoudig tussen min-pool en bestaande min poolklem worden gemonteerd. Als de zwarte knop enkele slagen wordt losgedraaid is de verbinding verbroken. De knop kan er ook helemaal vanaf en worden meegenomen. Meegeleverd een zekeringhouder om de verbreker te overbruggen. Dat is de gewoonte bij dit soort verbrekers maar ik zie er het nut niet helemaal van ... Een zekering zit er in ieder geval niet bij. Nodig een mini zekering zoals in mijn webshop MIF... . 
Let op dat u bij uit elkaar halen het oog met de aansluiting voor de bestaande min pool niet verkeerdom erop zet, de kant waar de isolatiering het kleinst is moet aan de kant van de zwarte knop.
Het oog met de accuklem aansluiting kan vrij rondgedraaid worden. In de praktijk zal die naar boven moeten wijzen vanwege de ruimte. De constructie op de accu wordt ongeveer 4 cm hoger dan origineel met de aansluiting recht naar boven gedraaid.
Kwaliteit is goed maar er zijn wel nadelen. Je moet de knop een flink eind losschroeven. Het oog kan langs de schroefdraad bewegen en zo toch weer kontakt maken anders. De accuklem is ook aan de krappe kant, u zult hem iets open moeten buigen om hem goed op een accu te laten passen.
Sleutelmaat van de moer is 12 mm.

Geen specificaties gevonden...
Geen reviews gevonden...
Geen tags gevonden...
Toevoegen »
Gebruik komma's om tags te scheiden.