Zoeken

7103VEL LED knipperautomaat

€20,00
Incl. btw

Electronische componenten zijn uitgesloten van retour. Dat betekent dus ook geen garantie. Dit is een goed produkt maar is wel eenvoudig kapot te maken door verkeerdom aan te sluiten, uitgang kort te sluiten etc. Ik geef dus geen garantie en neem ze niet terug, heb geen zin om ze te gaan testen.  Bestel dus voor eigen risiko of als u het met deze methode niet eens bent bestel dan niet.


Electronisch LED knipperrelais (tikt niet) voor het gebruik van enkel LED lampen. Voor een belasting van gemiddeld 2,5 W aan LED's. Heeft signalering voor een kapotte lamp, de knipperfrequentie verandert dan.
Ik heb het als volgt zelf uitgeprobeerd:
Bij een belasting van 1W knippert de automaat snel, ongeveer 138 keer per minuut.
Van ongeveer 2 tot 4,5 W is de knipperfrequentie normaal, ongeveer 84 keer per minuut.
Bij 5W en meer blijft de frequentie gelijk maar worden de pulsen korter, het wordt meer een flits effect.
12V, max 10W.
Dus meet heel goed eerst de belasting waarvoor u deze automaat zou willen gebruiken. Ik neem ze niet retour.Aansluiten met 3 gewone 6.3mm schuifstekkers, of een relaisvoet bijvoorbeeld RELH007/3, RELH007B, RELH45B en gelijkwaardig. Afmetingen: 28 x 28 x 40mm (zonder aansluitingen meegemeten). Voor een relaiskast zoals RELH665 is deze automaat te hoog.De foto van de pinbezetting is het onderaanzicht van de automaat.

Dit gaat over knipperautomaten in het algemeen, niet speciaal over deze automaat:
Mijn assortiment knipperautomaten is heel klein op dit moment. Het is een lastig artikel om te verkopen. Er komen over knipperautomaten heel veel vragen en ook klachten. Meestal haal ik na 2 klachten het artikel uit het assortiment. Bij knipperautomaten is er geen enkele waar geen klachten over komen. Dus eigenlijk zou ik met alles willen stoppen ...  Getest en goed bevonden op de werkbank met verschillende lampen en of LED's is niet voldoende. De meeste klachten komen over effecten met lopende motor. Ik weet in de meeste gevallen niet het antwoord op de vraag.

 

Geen specificaties gevonden...
Geen reviews gevonden...
Geen tags gevonden...
Toevoegen »
Gebruik komma's om tags te scheiden.