Zoeken

1011 universele knipperautomaat 3 polig

  • Bestel 10 voor €8,00 per stuk en bespaar 19%
€9,90
Incl. btw

knipperautomaat 3 polig. Aansluiting voor +12V, controlelampje en de draad naar de richtingaanwijzerschakelaar. 12V / 180W. Knipperfrequentie is ongeveer 90 keer per minuut, onafhankelijk van de belasting. Al vanaf ongeveer 4W werkt de knipperautomaat. Denk eraan dat belasten met alleen LED lampen ook bij deze auomaat niet werkt, zelfs al zit u hoger dan 4W. Dit komt door de U/I karakteristiek van de LED's. Door toch 1 gloeilampje aan te sluiten of e.v.t. een weerstand is dit probleem verholpen. Het controlelampje brandt altijd, is niet afhankelijk van het aangesloten vermogen. Deze automaat maakt een klikgeluid.

X (1) = +12V
L (2) = naar richtingaanwijzer schakelaar
P (5) = naar controlelampje + (- van lampje aan massa)

Met montagebeugeltje. Automaat is van het minirelais formaat, 28 x 28 mm, hoogte 40 mm (zonder de aansluitingen meegeteld). Een passende aansluitvoet is RELH007/3, RELH45B etc.
 

Electronische componenten zijn uitgesloten van retour. Dat betekent dus ook geen garantie. Dit is een goed produkt maar is wel eenvoudig kapot te maken door verkeerdom aan te sluiten, uitgang kort te sluiten etc. Ik geef dus geen garantie en neem ze niet terug. Bestel dus voor eigen risiko of als u het met deze methode niet eens bent bestel dan niet.

Geen specificaties gevonden...
Geen reviews gevonden...
Geen tags gevonden...
Toevoegen »
Gebruik komma's om tags te scheiden.